tirsdag 18. august 2009

Sommeren snart over...

Ja her sitter man, lurer egentlig på hvor dagene har blitt av. Siste uken min der jeg har ferie. Og i morgen så begynner Aurora på skolen. 1 klasse. Synes ikke det er lenge siden hun kom til jeg.. Men men tiden går så utrolig fort. Skal på jobb på fredagen, skal ha fri 2 dager i neste uke. Noe Mary Key greier. For dere som ikke vet det er det hudpleieprodukter.

Nå har jeg også endelig fått til å bestemt meg for hvem som skal dra hvor av mine katterunger.

En drar over til usa, tok litt tid før det ble bestemt. Marwin skal ned til Trondheim, Moby blir her på mo til en familie. Michael skal ned til ei god venninne av meg i Sverige, Marie hun er oppdretteren bak S*Amazingrags. Flott menneske. Molly drar ned til Sverige, og da sitter jeg igjen med Mindy. Hun har bare tatt mitt hjerte med mere. SÅåå god og søt. Håper de rette personene får henne, det fortjener hun.

Har kjøpt meg en bærrensker...håper den funker. For noe så kjedelig å renske blåbærene...

Får gå tilbake til mitt kjære husarbeid.

søndag 9. august 2009

Sommeren snart over

Ja nå begynner det å bli en stund side jeg skrev her sist. Har og er på ferie. Har värt en sving til Italia med Ian. Han har fått et fantastisk godt hjem hos Pavlina. Er så glad jeg fikk treffe henne og hennes familie.

Det kommer til å komme nye bilder av de små når jeg kommer hjem. Er evig takknemlig for at Irene har värt så snill å stelt kattene mine.

Om noen er interesert så er Nemi ledig. Hun er virkelig en flott katt, hun trenger bare å komme til et hjem der hun slipper andre katter. Hun er sååå god en jente, har virkelig kommet til sin rett da hun fikk "ferie" hos Irene og hennes kjäre!!!

Noe nytt blir det i katteriet ... Men det får väre en liten hemelighet til tiden kommer tenker jeg.

Har hatt 2 helt fantastiske uker med ferie...Tror jeg aldri har nytt å hatt ferie på denne måten för. Har tilbringt den siste uken hos Marie, flotte mennesker er de alle sammen. Aurora har og värt med og kost seg masse.

Ha fortsatt en god sommer