lørdag 10. desember 2011

Oj det er jo Jul snart

Skal si tiden suser av gårde her, mye har skjedd. Tenkte jeg skulle ta en kort oppsumering.

Sist jeg skrev så hadde jeg fått kattunger, det ble en travel høst med mange kattunger for meg på samme tid. Fikk sterilisere Lilly som jeg hadde fra Janne (N)Azzi'z. Livmoren hadde vridd seg så det ble keisersnitt igjen, da var det ingen tvil hva jeg skulle gjøre. To søte små ble det og Lilly bor fortsatt hos sin forvert som nå eier henne, lykkelig begge to. Ja hører jo til historien og at de to små fikk vokse opp hos en god venn som driver med Britisk korthår, siden Lilly ikke ville ha de små. Så til tider så syntes jeg at de ble vell preget av rasen til fostermor. Typetet til 1000 ble de. Må være melken :o)

Mirrhi fikk sitt siste kull her hos meg, lever sine glade dager som kastrat på Rognan. Sammen med en datter. Fikk også se hvor stor innvirkning hormoner har på en katt, etter kastreringen så ble Mirrhi en helt annen katt <3

Lise min kjære samarbeidspartner har tatt seg en liten pause og da hun satt igjen med Diva, som hun har måttet gitt ekstra til siden hun ble syk da hun var lite. Så bare klarte jeg ikke å si nei, hun var bare for bra til å bli solgt til kos. Hun har desverre brutt hvitt på haken, men har så utrolig mye annet bra med seg...Gleder meg utrolig mye til å se hva hun gir senere.

Dollsie som jeg har fra Marie S*Amazing Rag's har og fått sitt siste kull. Jeg beholder ei brun bicolor jente derfra, tok bilder av henne i dag synes hun er bra lik sin mamma. Tiden vil vise... 10 uker nå og vokst litt ut av seg selv men her er en liten smakebit


Ellers så venter jeg kull med Dee Dee igjen, blir hennes siste kull nå. Hun fikk 3 stykker i sitt forige kull, og trengte en erfaren hunne for å prøve en siste gang med Pajazzo som har fylt 2 år. Har prøv mange ganger med flere stykker, til ingen hell. Men sannelig fikk de det til disse to. Når jeg tenker tilbake i tid, så var det faktisk denne kombinasjonen jeg drømte om da jeg kjøpte Pajazzo fra Krickelins i Sverige.

Ellers er det ikke noe nytt her, nå går tiden til med juleforberedelser. Dagene går så alt for fort her, bare 2 uker igjen så er det jul. Føler en liten følelse av panikk. Men julen kommer og blir nok veldig bra uansett om man er ferdig eller ei.

Go Jul til dere alle :o)