tirsdag 8. juni 2010

Ikke lett å følge opp denne bloggen her, men får prøve å skrive litt oftere tenker jeg.

Her har det skjedd en del ting, har prøvd å fått parret de hunnene som skulle parres med Presley. Han har begynt å markere, så både jeg og Lise ville bruke han på de hunnene som vi kunne før han mister sine edlere deler. Lilly var først ute, men ikke noe der. Han måtte nok øve seg litt. Desverre så ble heller ikke Lises hunner drektige heller. Lilly kom seg i løp, og de fikk en date til. Og denne gangen fungerer det meget bra. Puppene vokser og er klart rosa. SÅåå glad for det.

Helt utrolig så kom Missy seg ut i løp også, jeg hadde neste gitt henne opp jeg. Men plutselig ble hun svært så snakksalig. Og hun fikk og møte vår kjære kasanova. Om det er blitt noe er alt for tidlig å si. Så nå er det bare å vente.

Har som sagt også to kattunger nå, fra Dee Dee og Balder. Lånte han fordi hans bestemor er min første ragdoll. Så endelig sitter jeg igjen med de linjene jeg ville. Men huff så vanskelig å velge hvem man skal beholde. De har sine gode kvaliteter begge to. Men får ta sjansen på en av de. Begge er brun mitted, et bilde av de to får dere her ;


Endelig har sommeren også kommet hit, helt fantastisk med varme dager. Får håpe det holder seg bra. Mye kommer til å skje i sommer, så blir spennende for meg, Aurora og ikke minst i framtiden i forhold til katteriet mitt. Tror heller jeg aldri har hatt så mange kull på et år som det blir i år. Men man får ta det som det kommer, er like hærlig å ha de i hus som altid.
Skal også på utstilling på Nesna i sommer, kommer til å stille Pajazzo om alt går som det skal. Skal ta noen nye bilder av han nå i helga som kommer. Er vell på tide tenker jeg.
Ha en fin førsommer alle sammen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar