lørdag 10. juli 2010

Sommer


Sommer og sommer, man får en liten prøvesmak på hva sommer er. Og så når solen har vært litt stabil, det vil si noen dager. Da planlegger man, i dag skulle jeg ha lyet i solen, kost meg, drikke smoothies i solen. Virkelig slappe av og nyte varmen. Men neida våknet til lyden av trommende regn på taket i morges. Har vell vært litt opphold, men det var det. Nytt håp i morgen.


Så snakker man med sverige, hva skjer der nede...jooo det er så varmt at man knapt klarer å være inne. Jeg sier bare, send 10 grader opp hit. Da blir jeg glad.


Er helt i ferie modus nå, en uke igjen på jobb og så bærs det nedover til Trondheim til min kjære bror. Og der kommer også Aurora. GLeder meg slikt. Hun har vært så heldig og vært på ferie med mamma. Heldiggrisen... Er så heldig med at jeg har kattevakt hjemme. Så er ikke noe å bekymre seg for når det kommer til kattene.


Har også en plan om å skaffe meg et lite katthus, med utegård. Man får være kreativ... Er ikke helt i det hjørnet enda, men det kommer...


Lilly går vell på de siste dagene nå, tjukk er hun. For å si det slik, det kan bare ikke bortforklares i det heletatt... Men gleder meg masse til å se de søte små. Begynner også å tvile på at Mizzy er drektig, hun har fin puppestørrelse. Men hun er stor i seg selv...og jeg vil ha litt mer mage ...Men tiden får vise når det nærmer seg litt mer. Hun gjør ikke noe annet enn å sove eller mase på meg for tiden så blir nesten litt snurt om det ikke er noen der inne.


Noria er også solgt nå, det var godt. Så slipper man å bekymre seg over at kattungene ikke blir solgt. Man vet jo aldri. Men så glad, hun kommer til en perfekt familie og håper virkelig at hun er alt de håper på. Hun er så god den jenta...man blir jo så glad i de små, spesielt når de bare er 2 stykker i et kull....Her er iallefall et siste bilde på henne. 12 uker er hun her;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar